BK Venus


Välkommen till bowlingklubben Venus hemsida!!

 


Vill du slippa någon annans frames? Klicka för strike!

Vi är en damförening i Nybro, (Småland), med 20 talet medlemmar, varav ca 12aktiva. Underlaget är lite tunt så säsongen 99-00 har vi bara ett lag i serien som spelar i div 2 Östra Götaland Dam. Vi brukar landa någonstans mitt i tabellen och siktet är givetvis i den övre halvan.

Vi hoppas att intresset för föreningen ska öka och vi återigen kan få upp medlemsantalet. Kanske någon från trakten besöker vår sida och blir intresserad. Kom gärna ner och besök oss under vår träningstid på tisdagar mellan kl. 19-20 då erbjuder vi bowling för en billig peng. Så välkomna alla tjejer mellan 0 och 99!!

Denna sida är tyvärr vilande!!

Tyvärr är det kalla fakta, just nu hinner jag inte med att hålla sidorna up to date. Någon gång då och då kan innehållet dock förändras men inga garantier finnes. Jag vill därför uppmana alla att läsa datumet på uppdateringen av varje sida i denna lilla kollektion av sidor och kanske lite ursäkta att sidorna inte plockas hem. Men det är ändå kul att BK Venus finns på nätet! Titta dock gärna genom sidorna man få ju inte ge upp hoppet det kan ha hänt något!!!


bowl.

Senast uppdaterad 990908

Denna sida har sedan den kom ut 970612 haft st besökare.


http://home4.swipnet.se/~w-49625/

ann-charlotte.franzen@swipnet.se

copyright Lotta Franzén